loading...

PT Boxing

Heerlijk even een uurtje losgaan met een Personal Trainer!?

Met een PT bokstraining leer je verschillende stoot- en traptechnieken en combinaties die we toepassen op een bokszak, kussens, handschoenen of pads. Je krijgt eerst de basistechnieken aangeleerd waarmee we van daaruit steeds meer combinaties doen en je lekker los kan gaan. Het is een persoonlijke training waarin je alle aandacht krijgt zodat je het snel eigen kan maken.

Wil jij eens lekker een uurtje helemaal los gaan en je hele lichaam trainen? Dan is een bokstraining echt iets voor jou!!

Voordelen van een PT bokstraining:

  • Je weerbaarheid vergroot
  • Je conditie verbetert
  • Je kracht verbetert
  • Je stress verdwijnt
  • Een goede vetverbrander 
  • Lekker een uurtje los gaan!

 

Circuittraining

Op dinsdag en donderdag om 08:45 uur en woensdag om 09:00 uur start er een circuittraining. 

Bij een circuittraining wordt een schema doorlopen, waarbij je meerdere oefeningen voor het hele lichaam achter elkaar uitvoert. Ook werk je aan de conditie, omdat je aan het einde van elke oefening (bijna) geen rust inlast. De rust die je tussen de oefeningen krijgt, is alleen van het lopen naar de volgende oefening. Circuittraining heeft dus als doel om de kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten. Een circuittraining is voor iedereen goed te volgen, maar ook zeker uitdagend genoeg.

Acties

Geen inschrijfkosten!

10-rittenkaart groepslessen: € 60,-

8 weken 1 uur in de week Personal Training inclusief onbeperkt sporten en voedings- en beweegprogramma op maat voor € 375,-

Contact

Naam

Email / Telefoon

Bericht

loading