loading...

Mental Coaching

Iedereen maakt van alles mee in zijn of haar leven, zowel positief en negatief. De ervaringen die je meemaakt, sla je op met al je zintuigen: in beelden en geluiden, gevoelens en gedachten. Soms hebben die negatieve ervaringen uit het verleden NU nog steeds invloed in het heden. Of je bent bang voor iets in de toekomst wat NU in het heden effect op je heeft. Deze ervaringen en angsten maken dat je gedrag vertoont dat je in de problemen kan brengen, of ze leiden tot mentale of lichamelijke klachten. Als deze klachten lang aanhouden, kan dit leiden tot uitputting en een burn-out! Door jezelf te laten coachen kan je dit voor zijn en weer innerlijke rust ervaren.

Met de coaching pak je de effecten aan van negatieve ervaringen, zonder dat je eindeloos op zoek hoeft te gaan naar de oorzaak van het probleem dat je nu ervaart. Dus geen langdurig gewroet in je verleden!

Waarbij mental coaching:

  • Een vol en druk hoofd
  • Onverwerkte emotionele problemen
  • Examenvrees
  • Gebrek aan zelfvertrouwen
  • Faalangst of andere mentale problemen

Wil jij wat aan je mentale of emotionele probleem doen? Dan ben je van harte welkom in mijn praktijk!

De Bree Vitaal
Jan Steenstraat 72
3781EN Voorthuizen
06-30 38 74 03
info@debreevitaal.nl
www.debreevitaal.nl

 

Circuittraining

Op dinsdag en donderdag om 08:45 uur en woensdag om 09:00 uur start er een circuittraining. 

Bij een circuittraining wordt een schema doorlopen, waarbij je meerdere oefeningen voor het hele lichaam achter elkaar uitvoert. Ook werk je aan de conditie, omdat je aan het einde van elke oefening (bijna) geen rust inlast. De rust die je tussen de oefeningen krijgt, is alleen van het lopen naar de volgende oefening. Circuittraining heeft dus als doel om de kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten. Een circuittraining is voor iedereen goed te volgen, maar ook zeker uitdagend genoeg.

Acties

Geen inschrijfkosten!

10-rittenkaart groepslessen: € 60,-

8 weken 1 uur in de week Personal Training inclusief onbeperkt sporten en voedings- en beweegprogramma op maat voor € 375,-

Contact

Naam

Email / Telefoon

Bericht

loading