loading...

Partners

Door samenwerking met aantal bedrijven is onze dienstverlening zo compleet mogelijk. 

Fortius Fysiotherapie

Elke donderdag is er van 12:30 tot 13:30 uur seniorenfitness onder begeleiding van Gemma van der Woerd van Fortius Fysiotherapie.

Maandagmiddag vanaf 15:00 uur en dinsdagavond vanaf 19:30 uur is er een gratis inloopspreekuur verzorgd door Fortius Fysiotherapie. Tijdens het inloopspreekuur is er gelegenheid je (sport)blessure door onze fysiotherapeut vakkundig te laten beoordelen. Graag aanmelden via de website www.fortiusfysiotherapie.nl, info@fortiusfysiotherapie.nl of 033-2461747.

50 % korting op entree sauna

               

50% korting op de entree bij Sauna Drôme en Sauna de Heuvelrug.

Strong Viking

JouwSportschool is officieel partner geworden van de Strong Viking Obstacle Run. Hierdoor kunnen wij jullie maar liefst €5,- korting aanbieden op de tickets van alle Strong Viking edities. Check de aftermovie en ga samen met ons de uitdaging aan. 
Inschrijven via: www.strongviking.com met code: SVOR428 
https://www.youtube.com/watch?v=21VkgtjhDgM

Circuittraining

Op dinsdag en donderdag om 08:45 uur en woensdag om 09:00 uur start er een circuittraining. 

Bij een circuittraining wordt een schema doorlopen, waarbij je meerdere oefeningen voor het hele lichaam achter elkaar uitvoert. Ook werk je aan de conditie, omdat je aan het einde van elke oefening (bijna) geen rust inlast. De rust die je tussen de oefeningen krijgt, is alleen van het lopen naar de volgende oefening. Circuittraining heeft dus als doel om de kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten. Een circuittraining is voor iedereen goed te volgen, maar ook zeker uitdagend genoeg.

Acties

Geen inschrijfkosten!

10-rittenkaart groepslessen: € 60,-

8 weken 1 uur in de week Personal Training inclusief onbeperkt sporten en voedings- en beweegprogramma op maat voor € 375,-

Contact

Naam

Email / Telefoon

Bericht

loading