loading...

Voedingsadvies

Gelukkig en gezond zijn. Dat willen we allemaal. Gezond eten en bewegen zijn voorwaarden om je krachtig en fit te voelen. Maar over gezonde voeding bestaan nogal wat misverstanden. Eten volgens de traditionele ‘schijf van vijf’ bijvoorbeeld, blijkt niet zo gezond als vroeger werd beweerd. De effecten van de overdaad aan zuivel, suiker en koolhydraten in het dagelijks menu worden zichtbaar. En voelbaar. Steeds meer mensen kampen met overgewicht, gezondheidsklachten en vermoeidheid. Gelukkig kunnen we daar wat aan doen.

Bij Sportschool Blankensgoed kunt u terecht voor voedingsadvies op maat. Bij Personal Training zit voedingsadvies bij de prijs in. Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op of kom langs.

 

Circuittraining

Op dinsdag en donderdag om 08:45 uur en woensdag om 09:00 uur start er een circuittraining. 

Bij een circuittraining wordt een schema doorlopen, waarbij je meerdere oefeningen voor het hele lichaam achter elkaar uitvoert. Ook werk je aan de conditie, omdat je aan het einde van elke oefening (bijna) geen rust inlast. De rust die je tussen de oefeningen krijgt, is alleen van het lopen naar de volgende oefening. Circuittraining heeft dus als doel om de kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten. Een circuittraining is voor iedereen goed te volgen, maar ook zeker uitdagend genoeg.

Acties

Geen inschrijfkosten!

10-rittenkaart groepslessen: € 60,-

8 weken 1 uur in de week Personal Training inclusief onbeperkt sporten en voedings- en beweegprogramma op maat voor € 375,-

Contact

Naam

Email / Telefoon

Bericht

loading