loading...

Yoga

Woensdag 20:00 uur

De wijsheid en kennis van de Yogische technieken gaan terug naar de vroege oude tijden, dat wil zeggen, duizenden jaren geleden. In deze dagen ging yoga samen met religie en werd beschouwd als het pad naar verbinding met het Goddelijke. Hoe dan ook, in de tegenwoordige tijd is yoga inmiddels bekend als het antwoord op een stress-volle levensstyle en wint het steeds meer aan populariteit door het verlangen naar lichamelijke activiteit die samengaat met ontspanning voor lichaam, geest en ziel.

Yoga is dan ook het moment van Ont-Moeten met jezelf om tot die verbinding te komen waardoor eenheid van lichaam, geest en ziel ontstaat. Veelal wordt deze eenheid verstoord door invloeden buiten ons om. Yoga behoort dan ook tot een van de beste methoden om de ontstane spanningen geleidelijk op te heffen zowel lichamelijk als geestelijk, door het ervaren van de rust en kalmte de balans te hervinden in je hele zijn.

Yoga heeft allerminst als doel ingewikkelde houdingen aan te leren en heeft ook niets te maken met: forceren, moeten, acrobatiek en competitie. Yoga beoefenen is een doel op zich en brengt welk niveau van kracht en soepelheid je ook hebt, altijd in harmonie en eenheid aan iedere beoefenaar. Yoga is voor ’Every-Body’ voor iedereen heeft Yoga wel houdingen die passen bij zijn persoonlijke mogelijkheden.

 

Circuittraining

Op dinsdag en donderdag om 08:45 uur en woensdag om 09:00 uur start er een circuittraining. 

Bij een circuittraining wordt een schema doorlopen, waarbij je meerdere oefeningen voor het hele lichaam achter elkaar uitvoert. Ook werk je aan de conditie, omdat je aan het einde van elke oefening (bijna) geen rust inlast. De rust die je tussen de oefeningen krijgt, is alleen van het lopen naar de volgende oefening. Circuittraining heeft dus als doel om de kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten. Een circuittraining is voor iedereen goed te volgen, maar ook zeker uitdagend genoeg.

Acties

Geen inschrijfkosten!

10-rittenkaart groepslessen: € 60,-

8 weken 1 uur in de week Personal Training inclusief onbeperkt sporten en voedings- en beweegprogramma op maat voor € 375,-

Contact

Naam

Email / Telefoon

Bericht

loading