loading...

Seniorenfitness

Bewegen is niet aan leeftijd gebonden. Ook voor ouderen zal gezond bewegen de algemene fitheid verhogen, hierdoor kan het dagelijks functioneren en de kwaliteit van leven verbeteren. Gezond bewegen is niet alleen erg goed voor u, maar ook heel erg leuk om te doen.

Regelmatig bewegen heeft allerlei gunstige effecten:

  • betere conditie
  • sterker hart en bloedvaten 
  • beter afweersysteem
  • hoger energie verbruik 

Bovendien vermindert een soepeler lichaam de kans op ongevallen. Een lagere bloeddruk, een rustigere hartslag en sterke botten geven minder kans op ziekten als botontkalking en gewrichtsslijtage. Ook vertraagt de natuurlijke vermindering van spiermassa die optreedt als gevolg van ouderdom. 

Wat is SENIORENFITNESS?

Onder seniorenfitness verstaan we een bewegingsprogramma dat is afgestemd op senioren. Dit programma is samengesteld met hulp van Fortius Fysiotherapie. Het bewegingsprogramma bestaat uit afwisselende oefeningen, toegespitst op uw wensen en mogelijkheden. Seniorenfitness vindt plaats in groepsverband en duurt één uur. Op maandag wordt de seniorenfitness begeleid door medewerkers van Sportschool Blankensgoed en op donderdag is er een fysiotherapeut aanwezig.

Voor wie?
55-plussers die meer willen dan een straatje om en die ondanks hun leeftijd actief willen blijven.
Wilt u onder deskundige leiding met leeftijdsgenoten op een plezierige wijze aandacht besteden aan een stukje inspanning en ontspanning kom dan snel langs voor een vrijblijvende proefles! 


Wanneer?
Donderdag:
12:30 - 13:30 uur

Kosten?
1x per week € 30,95 per vier weken of
 € 36,95 per vier weken inclusief onbeperkt sporten

Exclusief éénmalige inschrijfkosten € 15,-
Exclusief € 5,- voor de toegangspas


Circuittraining

Op dinsdag en donderdag om 08:45 uur en woensdag om 09:00 uur start er een circuittraining. 

Bij een circuittraining wordt een schema doorlopen, waarbij je meerdere oefeningen voor het hele lichaam achter elkaar uitvoert. Ook werk je aan de conditie, omdat je aan het einde van elke oefening (bijna) geen rust inlast. De rust die je tussen de oefeningen krijgt, is alleen van het lopen naar de volgende oefening. Circuittraining heeft dus als doel om de kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten. Een circuittraining is voor iedereen goed te volgen, maar ook zeker uitdagend genoeg.

Acties

Geen inschrijfkosten!

10-rittenkaart groepslessen: € 60,-

8 weken 1 uur in de week Personal Training inclusief onbeperkt sporten en voedings- en beweegprogramma op maat voor € 375,-

Contact

Naam

Email / Telefoon

Bericht

loading