loading...

Speciale Actie:

8 weken 1 uur in de week Personal Training inclusief 8 weken onbeperkt sporten voor € 325,-.
Kom voor meer informatie langs of mail naar info@jouwsportschool.nl

Waarom Personal Training?

Eén van de grootste belemmeringen om structureel aan de conditie te werken, is een gebrek aan motivatie. Het is vaak niet eenvoudig om jezelf keer op keer aan te sporen actief te worden en te blijven. Personal Training is de meest effectieve en persoonlijke trainingsmethode om jezelf in conditie te brengen. Of het nu gaat om afvallen, conditieverbetering of fitheid en gezondheid in algemene zin: uw Personal Trainer stemt het programma volledig af op uw doelen en wensen! Daarbij is de Personal Trainer je motivator. Ook als je al een gezonde levensstijl hanteert kan een personal trainer net dat beetje extra bieden om jou doelstellingen te bereiken of zelfs de lat nog hoger te kunnen leggen. Iedereen heeft een andere doelstelling en doelstellingen veranderen. Omdat je 1 op 1 word begeleid kan hierop ingespeeld worden en daardoor sneller en beter resultaat behaald worden.

Personal Trainer als Beweegadviseur!

Een Personal Trainer is ook een beweegadviseur, hij kan meer dan alleen een trainingsschema opstellen voor in het sportcentrum zelf. Wij geven klanten indien gewenst ook begeleiding en advies als ze bijvoorbeeld buiten willen gaan fietsen of hardlopen. We proberen het bewegen te integreren in het dagelijkse leven van de klant. Want alleen zo levert training een optimaal rendement op.

Personal training omdat je;

  • wilt afvallen / strakker in je vel wilt zitten
  • een kleding maat minder wilt 
  • meer kracht / spiermassa wilt 
  • je fitter wilt voelen 
  • betere coördinatie / houding wilt 
  • van je (rug)klachten af wilt 
  • meer plezier / afwisseling in je training wilt

De kosten van Personal Training zijn € 40,- per uur


 

Circuittraining

Op dinsdag en donderdag om 08:45 uur en woensdag om 09:00 uur start er een circuittraining. 

Bij een circuittraining wordt een schema doorlopen, waarbij je meerdere oefeningen voor het hele lichaam achter elkaar uitvoert. Ook werk je aan de conditie, omdat je aan het einde van elke oefening (bijna) geen rust inlast. De rust die je tussen de oefeningen krijgt, is alleen van het lopen naar de volgende oefening. Circuittraining heeft dus als doel om de kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten. Een circuittraining is voor iedereen goed te volgen, maar ook zeker uitdagend genoeg.

Acties

Geen inschrijfkosten!

10-rittenkaart groepslessen: € 60,-

8 weken 1 uur in de week Personal Training inclusief onbeperkt sporten en voedings- en beweegprogramma op maat voor € 375,-

Contact

Naam

Email / Telefoon

Bericht

loading