loading...

Fittest

Indien gewenst bieden wij leden met een doorlopend abonnement een intake met fittest aan. 

Tijdens de fittest komen o.a. de volgende punten aan de orde:

  • Lichaamslengte meting
  • Gewicht, BMI en vetpercentage
  • Bepaling van uw persoonlijke doelen 
  • Eventuele blessures, medicijngebruik en medische beperkingen worden besproken
  • Bloeddruk (hartslag, boven- en onderdruk)

Doormiddel van bovenstaande punten meten we de lichamelijke fitheid. Door de resultaten vast te leggen is het mogelijk om vooruitgang te meten. Jezelf fitter voelen en er beter uit zien is leuk, maar het uitgedrukt zien in percentages en cijfers zorgt ook voor een extra motivatie om door te gaan met sporten. Een fittest is belangrijk voor beginnende sporters, mensen met overgewicht, als onderdeel van een sportspecifieke training en in geval van medische redenen zoals hartklachten of revalidatie. 
 

Circuittraining

Op dinsdag en donderdag om 08:45 uur en woensdag om 09:00 uur start er een circuittraining. 

Bij een circuittraining wordt een schema doorlopen, waarbij je meerdere oefeningen voor het hele lichaam achter elkaar uitvoert. Ook werk je aan de conditie, omdat je aan het einde van elke oefening (bijna) geen rust inlast. De rust die je tussen de oefeningen krijgt, is alleen van het lopen naar de volgende oefening. Circuittraining heeft dus als doel om de kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten. Een circuittraining is voor iedereen goed te volgen, maar ook zeker uitdagend genoeg.

Acties

Geen inschrijfkosten!

10-rittenkaart groepslessen: € 60,-

8 weken 1 uur in de week Personal Training inclusief onbeperkt sporten en voedings- en beweegprogramma op maat voor € 375,-

Contact

Naam

Email / Telefoon

Bericht

loading