loading...

Groepslessen

Bij Sportschool Blankensgoed kunt u terecht voor diverse groepslessen. Door gebruik te maken van gediplomeerde en ervaren instructeurs bieden we professionele en kwalitatief hoogstaande groepslessen aan.

Naast onze bekende groepslessen geven wij ook circuittrainingen, CrossFit en het Buikspierkwartier. Circuittrainingen kunnen bij voldoende animo op elk moment gegeven worden. Een circuittraining duurt ongeveer 20 á 25 minuten en is dus goed te combineren met bijvoorbeeld het buikspierkwartier, cardiotraining en/of als aanvulling op je eigen fitnessoefeningen.

Op dit moment hebben wij de volgende groepslessen:

Circuittraining

Op dinsdag en donderdag om 08:45 uur en woensdag om 09:00 uur start er een circuittraining. 

Bij een circuittraining wordt een schema doorlopen, waarbij je meerdere oefeningen voor het hele lichaam achter elkaar uitvoert. Ook werk je aan de conditie, omdat je aan het einde van elke oefening (bijna) geen rust inlast. De rust die je tussen de oefeningen krijgt, is alleen van het lopen naar de volgende oefening. Circuittraining heeft dus als doel om de kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten. Een circuittraining is voor iedereen goed te volgen, maar ook zeker uitdagend genoeg.

Acties

Geen inschrijfkosten!

10-rittenkaart groepslessen: € 60,-

8 weken 1 uur in de week Personal Training inclusief onbeperkt sporten en voedings- en beweegprogramma op maat voor € 375,-

Contact

Naam

Email / Telefoon

Bericht

loading