loading...

G-Fitness

Mensen met een lichte verstandelijke beperking kunnen op donderdagavond van 18:30 t/m 19:30 uur sporten bij Sportschool Blankensgoed. Onze huidige groep bestaat vooral uit bewoners van de Rozenhof in Voorthuizen. De Rozenhof is een woonproject van stichting De Rozelaar. Er zijn 18 grote appartementen (boven de sportschool) met eigen woonkamer, slaapkamer en badkamer met douche en toilet de bewoning is zelfstandig/begeleid.

De deelnemers van gehandicaptenfitness kijken altijd erg uit naar de lessen onder begeleiding van de medewerkers van onze sportschool. De deelnemers sporten fanatiek en met veel plezier. Mede door dit enthousiasme en plezier is de donderdagavond een avond waar ook wij altijd naar uitkijken. 

Circuittraining

Op dinsdag en donderdag om 08:45 uur en woensdag om 09:00 uur start er een circuittraining. 

Bij een circuittraining wordt een schema doorlopen, waarbij je meerdere oefeningen voor het hele lichaam achter elkaar uitvoert. Ook werk je aan de conditie, omdat je aan het einde van elke oefening (bijna) geen rust inlast. De rust die je tussen de oefeningen krijgt, is alleen van het lopen naar de volgende oefening. Circuittraining heeft dus als doel om de kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten. Een circuittraining is voor iedereen goed te volgen, maar ook zeker uitdagend genoeg.

Acties

Geen inschrijfkosten!

10-rittenkaart groepslessen: € 60,-

8 weken 1 uur in de week Personal Training inclusief onbeperkt sporten en voedings- en beweegprogramma op maat voor € 375,-

Contact

Naam

Email / Telefoon

Bericht

loading