loading...

Fitness

Fitness is een verzamelnaam voor activiteiten die ervoor zorgen dat je in een betere algehele conditie komt. Hieronder valt onder meer de groei van spiermassa (krachttraining), de verbetering van het uithoudingsvermogen (cardiofitness). Ook zorgt regelmatig fitnessen voor meer lenigheid, snelheid en een betere coördinatie.

Over het algemeen is fitness erop gericht het lichaam zodanig te belasten dat de belastbaarheid vergroot wordt. Fitnessactiviteiten zorgen er ook voor dat het lichaam terug in balans komt, hierdoor pakt het de belangrijkste doelstellingen van de meeste mensen vanzelf aan, waaronder afvallen. Door meer spiermassa op te bouwen ga je bijvoorbeeld meer calorieën in rust verbranden, waardoor het lichaam vanzelf gaat afslanken. De cardioactiviteiten (zoals fietsen of hardlopen) zorgen voor een direct verbranding van calorieën en op een hoger niveau zorgen ze ook voor een verhoogd rustmetabolisme.

U kunt tijdens onze openingstijden trainen op de door u gewenste tijd of dag, eventueel met een beweegprogramma dat afgestemd is op uw niveau, persoonlijke wensen en doelen dit alles onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs.
JouwSportschool heeft de beschikking over diverse kracht- en cardiotoestellen van het topmerk Life Fitness en een ruime keuze aan losse dumbells en halters.

 

Circuittraining

Op dinsdag en donderdag om 08:45 uur en woensdag om 09:00 uur start er een circuittraining. 

Bij een circuittraining wordt een schema doorlopen, waarbij je meerdere oefeningen voor het hele lichaam achter elkaar uitvoert. Ook werk je aan de conditie, omdat je aan het einde van elke oefening (bijna) geen rust inlast. De rust die je tussen de oefeningen krijgt, is alleen van het lopen naar de volgende oefening. Circuittraining heeft dus als doel om de kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten. Een circuittraining is voor iedereen goed te volgen, maar ook zeker uitdagend genoeg.

Acties

Geen inschrijfkosten!

10-rittenkaart groepslessen: € 60,-

8 weken 1 uur in de week Personal Training inclusief onbeperkt sporten en voedings- en beweegprogramma op maat voor € 375,-

Contact

Naam

Email / Telefoon

Bericht

loading