loading...

Missie JouwSportschool

Wij vinden het belangrijk om onze leden, recreant of topsporter, jong of oud, een gezonde en bewuste levensstijl aan te meten in een plezierige en gezellige omgeving. 

We willen dit bereiken door het aanbieden van een breed scala aan activiteiten op het gebied van fitness, fysiotherapie, groepslessen, amusement en gezondheid in het algemeen.

De leden staan bij JouwSportschool altijd centraal en wij proberen onze algehele service continu te verbeteren en uit te breiden. 

Circuittraining

Op dinsdag en donderdag om 08:45 uur en woensdag om 09:00 uur start er een circuittraining. 

Bij een circuittraining wordt een schema doorlopen, waarbij je meerdere oefeningen voor het hele lichaam achter elkaar uitvoert. Ook werk je aan de conditie, omdat je aan het einde van elke oefening (bijna) geen rust inlast. De rust die je tussen de oefeningen krijgt, is alleen van het lopen naar de volgende oefening. Circuittraining heeft dus als doel om de kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten. Een circuittraining is voor iedereen goed te volgen, maar ook zeker uitdagend genoeg.

Acties

Geen inschrijfkosten!

10-rittenkaart groepslessen: € 60,-

8 weken 1 uur in de week Personal Training inclusief onbeperkt sporten en voedings- en beweegprogramma op maat voor € 375,-

Contact

Naam

Email / Telefoon

Bericht

loading